Голем избор на земјоделска механизација

Компанијата АгроАс Консалтинг се наоѓа во Ресен, и тоа на две локации. Продажниот салон е сместен во центарот на градот, а стовариштето каде се изложен земјоделската механизација и алати се наоѓа на влезот од Ресен. На своите клиенти им нуди земјоделска механизација, висококалорични огревни палети, хемиски препарати за заштита на растенијата од штетници и сл. 

Развојот на компанијата се должи на верните клиенти кои ја имаат довербата во нас, каде им нудиме висококвалитетни сертифицирани производи. 

Локации:
Стовариште
ул. Корчуланска бр.9 Ресен
тел.: 070 515 562

Продажен салон: 
ул. Мите Богоевски, Ресен 
тел.: 077 811 816, 047 551 321

Close Menu
Translate »