Продажба на висококвалитетни хемиски препарати
за заштита на растенијата од штетници.

Agro Frut 2007
Javen Agro Biznis

 Компанијата Агро Фруит 2007 ДООЕЛ постојано одговара на потребите на своите клиенти, за да континуирано го збогатува својот асортиман со нови производи кои се тренд во еврпоските земји и пошироко. Компанијата нуди различни вештачки ѓубрива, хемиски средстава за заштита на растенијата од штетници, сите видови на семиња и сл.

 

Нашиот интерес е секој клиент да биде задоволен од добриот асортиман на прозиводите кои ги нудиме и советите кои ги даваме. 

Eл. пошта: agro_fruit2007@hotmail.com

Адреса: 29 ноември 234, Ресен

Тел. 071 355 171

Град: Ресен

Close Menu
Translate »