Започна потпишувањето на договорите за мерката за кофинансирање на трошоците за набавка на системи капка по капка

Започна потпишувањето на договорите за мерката за кофинансирање на трошоците за набавка на системи капка по капка

Leave a Reply

Close Menu
Translate »