Голем асортиман на расадници на цвеќиња за ентериери и екстериери.
Продажба на широка палета на ѓубрива.

Fitalija

Основната дејност на Земјоделската aптека Фиталија ДООЕЛ е понуда на голем асортиман на  заштитни средства, семенски материјали, ѓубрива, земојделска опрема, садници и др. Исто така, нудиме голем асортиман на цвеќиња за ентериери и екстериери за разубавување на Вашите простории.

Довербата која ја имаме стекнато кај нашите клиенти е доказ за нашето долгогодишно постоење на пазарот. 

Eл. пошта: elidaristevska@yahoo.com

Адреса: Сотка Ѓорѓиоски бр.22А, Прилеп

Тел.: 076 291 031

Град: Прилеп

Close Menu
Translate »