Земјоделски препарати

Кукул Фруит е компанија која располага со земјоделска аптека во центарот на градот, откупен пункт на патот Ресен-с.Горно Дупени, системи за наводнување, пелети и вештачки ѓубрива.

Кукул Фруит е верен пријател и партнер на сите земјоделци.

Развојот на компанијата се должи на верните клиенти кои ја имаат довербата во нас, каде им нудиме висококвалитетни сертифицирани производи. 

078 454 404

E-пошта: kukulfruit@hotmail.com

Локации:

Адреса: 29-ТИ НОЕМВРИ 221 А, Ресен

Адреса: Откупен пункт на патот Ресен-с.Горно Дупени

Град: Ресен

Close Menu
Translate »