Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Arjanit Hoxha и министерот за животна средина и просторно планирање, Naser Nuredini остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Arjanit Hoxha и министерот за животна средина и просторно планирање, Naser Nuredini остварија средба со претставници на турската агенција за земјоделско осигурување ТАРСИМ

Leave a Reply

Close Menu
Translate »