Николовски: Со организирано земјоделско производство и создавање на цврсти договори помеѓу земјоделците и откупувачите, до сигурен откуп на земјоделските производи

Николовски: Со организирано земјоделско производство и создавање на цврсти договори помеѓу земјоделците и откупувачите, до сигурен откуп на земјоделските производи

Leave a Reply

Close Menu
Translate »