Со инвестиции во модернизирање на фармите и развивање на добри кооперантските односи до конкурентно млекопроизводство

Со инвестиции во модернизирање на фармите и развивање на добри кооперантските односи до конкурентно млекопроизводство

Continue Reading

Исплатени над 1 милион евра за дополнителната интервентна мерка за предадено грозје на лозарите

Исплатени над 1 милион евра за дополнителната интервентна мерка за предадено грозје на лозарите

Continue Reading

4 септември 2019 година Потпишани договори со 11 општини за реализација на капитални инфраструктурни проекти преку Програмата за рурален развој – Започнуваат со реализација проекти во вредност од 1,5 милиони евра

4 септември 2019 година Потпишани договори со 11 општини за реализација на капитални инфраструктурни проекти преку Програмата за рурален развој – Започнуваат со реализација проекти во вредност од 1,5 милиони…

Continue Reading

Димковски: Трудот на земјоделецот се вреднува, растат откупните цени и извозот на земјоделските производи

Димковски: Трудот на земјоделецот се вреднува, растат откупните цени и извозот на земјоделските производи

Continue Reading

Единаесет земјоделски задруги денеска добија договори за финансика поддршка преку Програмата за рурален развој

Единаесет земјоделски задруги денеска добија договори за финансика поддршка преку Програмата за рурален развој

Continue Reading

Започна потпишувањето на договорите за мерката за кофинансирање на трошоците за набавка на системи капка по капка

Започна потпишувањето на договорите за мерката за кофинансирање на трошоците за набавка на системи капка по капка

Continue Reading

Објавена најавата за нов јавен повик за Мерката 7 „ Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“ од ИПАРД 2 Програмата

Објавена најавата за нов јавен повик за Мерката 7 „ Диверзификација на фарми и развој на мали бизниси“ од ИПАРД 2 Програмата

Continue Reading

Започна потпишувањето на договорите за мерката за кофинансирање на трошоците за набавка на системи капка по капка

Започна потпишувањето на договорите за мерката за кофинансирање на трошоците за набавка на системи капка по капка

Continue Reading
Close Menu
Translate »