Започна распределбата на картичките за новите корисници на зелена нафта по програма 2020 година

Започна распределбата на картичките за новите корисници на зелена нафта по програма 2020 година

Continue Reading

До крај на јули може да се аплицира за добивање на субвенции за земјоделството по Програма 2020 година

До крај на јули може да се аплицира за добивање на субвенции за земјоделството по Програма 2020 година

Continue Reading

Поднесени првите барања на малите семејни винарии за упис во регистар на производители на вино

Поднесени првите барања на малите семејни винарии за упис во регистар на производители на вино

Continue Reading

ЈАВЕН КОНКУРС за давател на јавни услуги спроведување на мерки и активности од ЗОПОД (Заедничка основна програма за одгледување на добиток) и развојно истражувачки задачи од подрачјето на изведувањето на програмите за одгледување за потребите на ЗОПОД за 2020 година

ЈАВЕН КОНКУРС за давател на јавни услуги спроведување на мерки и активности од ЗОПОД (Заедничка основна програма за одгледување на добиток) и развојно истражувачки задачи од подрачјето на изведувањето на…

Continue Reading

ЈАВЕН ПОВИК за доставување на барање за користење на средства за реализација на мерки од Програмата за финансиска поддршка во рибарството и аквакултура за 2020 година

ЈАВЕН ПОВИК за доставување на барање за користење на средства за реализација на мерки од Програмата за финансиска поддршка во рибарството и аквакултура за 2020 година

Continue Reading

Денеска завршува рокот за прoдавање на зелка кај регистрирани откупувачи, што е услов за добивање на 3 денари субвенција

Денеска завршува рокот за прoдавање на зелка кај регистрирани откупувачи, што е услов за добивање на 3 денари субвенција

Continue Reading

Денеска од 16 до 23 часот тутунопроизводителите можат да ги подигнат субвенциите од банкомат, од утре подигнувањето готовина од банки ќе се врши по азбучен ред

Денеска од 16 до 23 часот тутунопроизводителите можат да ги подигнат субвенциите од банкомат, од утре подигнувањето готовина од банки ќе се врши по азбучен ред

Continue Reading
Close Menu
Translate »