Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Северна Македонија, Фаза. II – Планирање на распределба на земјиште во Дабјани

Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Северна Македонија, Фаза. II - Планирање на распределба на земјиште во Дабјани

Continue Reading

Се ставаат во мирување сите рокови за отворени повици од Националната и од ИПАРД програмата

Се ставаат во мирување сите рокови за отворени повици од Националната и од ИПАРД програмата

Continue Reading

Димковски: Земјоделците да ги почитуваат препораките на Владата за коронавирусот, се следи состојбата со извозот на јагниња, целата прехранбена индустрија е мобилизирана и нема простор за паника

Димковски: Земјоделците да ги почитуваат препораките на Владата за коронавирусот, се следи состојбата со извозот на јагниња, целата прехранбена индустрија е мобилизирана и нема простор за паника

Continue Reading

На располагање 9,2 милиони евра од ИПАРД 2, мерка 1„ Инвестиции во материјални средства на земјоделски стопанства“

На располагање 9,2 милиони евра од ИПАРД 2, мерка 1„ Инвестиции во материјални средства на земјоделски стопанства“

Continue Reading

Информации за земјоделците во услови на вонредна состојба за начинот на користење на новата алатка во Земјоделскиот пазарен информативен систем (ЗПИС) која се вика „Понуда-Побарувачка“

Информации за земјоделците во услови на вонредна состојба за начинот на користење на новата алатка во Земјоделскиот пазарен информативен систем (ЗПИС) која се вика „Понуда-Побарувачка“

Continue Reading

Продолжува навремената и неселективна исплата на субвенции, денеска ќе се исплатат субвенции на 3213 сточари

Продолжува навремената и неселективна исплата на субвенции, денеска ќе се исплатат субвенции на 3213 сточари

Continue Reading
Close Menu
Translate »