Javenagrobusiness
Име
Javenagrobusiness
Е-маил
olibasee@gmail.com
Производи
Димковски во Тирана на средба со албанскиот министер Чучи: Усогласување на фито-контролите на готови производи и поголема флексибилност за извоз и увоз на добиток
12 months ago no Comment

Димковски во Тирана на средба со албанскиот министер Чучи: Усогласување на фито-контролите на готови производи и поголема флексибилност за извоз и увоз на добиток

Димковски во Тирана на средба со албанскиот министер Чучи: Усогласување на фито-контролите на готови производи и поголема флексибилност за извоз и увоз на добиток
12 months ago no Comment

Димковски во Тирана на средба со албанскиот министер Чучи: Усогласување на фито-контролите на готови производи и поголема флексибилност за извоз и увоз на добиток

Димковски и Бабовски во Струга:Со инвестициите преку ИПАРД 2, до поголема конкурентност и извоз на земјоделските производи
12 months ago no Comment

Димковски и Бабовски во Струга:Со инвестициите преку ИПАРД 2, до поголема конкурентност и извоз на земјоделските производи

Димковски: Со конкретни мерки, промоција и поддршка на извозот го развиваме органското производство
12 months ago no Comment

Димковски: Со конкретни мерки, промоција и поддршка на извозот го развиваме органското производство

Димковски: Со конкретни мерки, промоција и поддршка на извозот го развиваме органското производство
12 months ago no Comment

Димковски: Со конкретни мерки, промоција и поддршка на извозот го развиваме органското производство

Премиерот Заев од Берово: Владата е максимално посветена на поддршката за развој и подигање на капацитетите на единиците на локалната самоуправа
12 months ago no Comment

Премиерот Заев од Берово: Владата е максимално посветена на поддршката за развој и подигање на капацитетите на единиците на локалната самоуправа

Димковски: Без доцнење, без селекција, без тактизирање ги исполнуваме сите наши обврски спрема земјоделците
12 months ago no Comment

Димковски: Без доцнење, без селекција, без тактизирање ги исполнуваме сите наши обврски спрема земјоделците

Забрзано се гради системот за наводнување на јужната долина на Вардар во валандовско, изградени 7.000 метри од планираната мрежа
12 months ago no Comment

Забрзано се гради системот за наводнување на јужната долина на Вардар во валандовско, изградени 7.000 метри од планираната мрежа

Димковски и Бабовски во посета на винарница во Росоман: Со мерките од ИПАРД 2 се јакнат постоечките погони и се отвораат нови преработувачки капацитети
12 months ago no Comment

Димковски и Бабовски во посета на винарница во Росоман: Со мерките од ИПАРД 2 се јакнат постоечките погони и се отвораат нови преработувачки капацитети

Со техничка поддршка од ФАО ќе се развиваат руралните средини и малите земјоделски стопанства
12 months ago no Comment

Со техничка поддршка од ФАО ќе се развиваат руралните средини и малите земјоделски стопанства

Javenagrobusiness does not have any friends yet.
Група наменета за сите земјоделци кои сакаат да бидат дел од Јавен Агро Бизнис и д...
Close Menu
Translate »